Vi er fleksible​
Vi er uddannede
Vi er konkurrencedygtige
Previous slide
Next slide
Tilbage til jobbank > NK Care / BPA Service søger handicaphjælper til ung mand med muskelsvind

NK Care / BPA Service søger handicaphjælper til ung mand med muskelsvind

NK Care / BPA Service søger handicaphjælper til ung mand på 26 år med muskelsvind.

STILLINGEN ER BESAT

Han bor i hus i Svenstrup sammen med sin mor. Der er husdyr i huset.

Han har mange interesser, såsom computerspil, film, serier, Sci-fi, fantasy, brætspil samt historie og samfund. Han sidder i el-kørestol og har brug for hjælp til stort set alt.

Der er brug for hjælp til liftning til og fra sengen, personlig pleje, madlavning, rengøring, ledsagelse og kørsel i egen handicapbus. Der kræves kørekort og gerne erfaring i at køre en handicapbus, men ikke et krav, da der gives oplæring heri hvis der er behov for det.

Der kan forekomme rejseaktivitet i forbindelse med ferie, hvor der også skal hjælper med, så det skal en ny hjælper være indstillet på også er en del af arbejdet.

Der er tale om døgnvagter, hvor det er tilladt at sove om natten, men han skal af og til vendes om natten, så du skal sove let og vågne ved tilkald.

Han lægger stor vægt på den venskabelige relation i samarbejdet, så hverdagen vil også indeholde hyggesnak og ikke kun være arbejdsrelateret. Da man arbejder i et privat hjem, er det vigtigt at huske at hjemmet både er en arbejdsplads men også en bolig.

Det er ikke et krav, men vil være en stor fordel hvis du er vaccineret mod Covid-19 og influenza, da han er meget sårbar i forhold til smitte.

Stillingen er på cirka 30-36 timer i gennemsnit pr. uge, og der er tale om 24-timers vagter. Arbejdstiderne er fra kl. 10.00 – 10.00. Der vil cirka være 5-6 faste vagter om måneden plus ekstra ved sygdom og ferie på teamet. Det forventes at man er villig til ekstra vagter, da det er et lille team og alle vagter skal dækkes internt i teamet.

Der er tiltrædelse 1/10-2022 og der vil blive afholdt samtaler i god tid inden, da der skal påregnes oplæring inden man starter selvstændigt d. 1/10-2022.

Da man er sammen i 24 timer i træk, er det meget vigtigt at der er god kemi, så de første 3 måneder er prøvetid.

De ønskede kvalifikationer hos den nye hjælper til teamet er:

· Fleksibel og villig til ekstra vagter ved sygdom og ferie

· Har let ved at vågne om natten

· Ikke ryger

· Er indstillet på et tæt menneskeligt samarbejde

· Har god situationsfornemmelse

· Har kørekort og er tryg ved at køre en stor bil

· Er praktisk anlagt og lærenem

· Har et lyst sind

· Kan lave mad

Kan du se dig selv i denne stilling, så vil vi meget gerne modtage en skriftlig ansøgning fra dig snarest muligt. Ansøgningen bedes sendt til : info@nk-care.dk

Hvor i landetSvenstrup
Arbejdstimer:30-36 timer
Arbejdtid:24-timer vagter
Antal stillinger:1

Del jobopslag

Facebook
LinkedIn

Ansøg stilling

Er du interesseret i stillingen kan du udfylde formularen. Så vender vi tilbage indenfor 48 timer med et svar. Du kan desuden vælge at blive registreret i vores jobbank og få besked når der kommer nye jobopslag.

Hvor i landetSvenstrup
Arbejdstimer:30-36 timer
Arbejdtid:24-timer vagter
Antal stillinger:1

Del jobopslag

Facebook
LinkedIn