Vi er fleksible​
Vi er uddannede
Vi er konkurrencedygtige
Tidligere
Næste
Tilbage til jobbank > NK Care / BPA Service søger 2 handicaphjælpere til kvinde med Parkinson

NK Care / BPA Service søger 2 handicaphjælpere til kvinde med Parkinson

Vi søger 2 hjælpere til nyopstartet team hos 60 årig kvinde, som bor alene med sin store, glade og allergivenlige hund i en lille by nær Hirtshals

Kvinden har atypisk Parkinson, som gør at hun sidder i kørestol og har derfor brug for hjælp i sin hverdag. Som udgangspunkt vil dine vagter være á 12 timer, og der må påregnes weekendarbejde, ca. hver anden weekend. Vagterne er fra 9.00-21.00 også lørdag og søndag, dog med undtagelse af fredag hvor den er fra 8.00-20.00, da hun går til ridning der.

Du bliver en del af et nyopstartet team, og vil sammen med kvindens to andre hjælpere skulle dække vagter alle uges dage, samt weekend og helligdage. Vagterne vil blive skemalagt i et fast rul, som du bliver en del af. Selvfølgelig også med mulighed for at bytte internt, hvis det bliver er nødvendigt.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå af, men er ikke begrænset til; personlig pleje, madlavning, rengøring, oprydning, holde orden i tøj og skuffer, og at hjælpe hende med at holde en struktureret hverdag. Det vigtigste for kvinden er at have så normal en hverdag som mulig.

Hun nyder at komme ud i naturen, både skov og strand. Derudover er hun også glad for at tage på besøg, og er rigtig glad for sin handicapbus, som bliver brugt flittigt. Vi forventer derfor at du har kørekort til bil (Kategori B).

Vi regner med, og forventer at du er:

  • Stabil
  • Har god hygiejne.
  • Glad for dyr (Der er en stor og glad hund i hjemmet, og hun går til handicapridning).
  • Ikke ryger, da hun har nogen sårbare lunger.
  • Ærlig og har humor

Lyder det som noget for dig, ser vi frem til at modtage en ansøgning fra dig. Skulle du have nogle spørgsmål, er du også velkommen til at skrive til samme mailadresse.

Ansættelse hurtigst muligt. Og vi vil løbende kalde ind til samtaler.

Send din motiveret ansøgning direkte til kvinden på : ansoegning@mail-online.dk eller ansøg online.

Hvor i landetNær Hirtshals
Arbejdstimer:Fuldtid og deltid
Arbejdtid:9.00-21.00
Antal stillinger:2

Del jobopslag

Facebook
LinkedIn

Ansøg stilling

Er du interesseret i stillingen kan du udfylde formularen. Så vender vi tilbage indenfor 48 timer med et svar. Du kan desuden vælge at blive registreret i vores jobbank og få besked når der kommer nye jobopslag.

Hvor i landetNær Hirtshals
Arbejdstimer:Fuldtid og deltid
Arbejdtid:9.00-21.00
Antal stillinger:2

Del jobopslag

Facebook
LinkedIn