Vi er fleksible​
Vi er uddannede
Vi er konkurrencedygtige
Previous slide
Next slide
Tilbage til jobbank > NK Care / BPA Service søger handicaphjælpere til nystartet team hos ALS ramt mand

NK Care / BPA Service søger handicaphjælpere til nystartet team hos ALS ramt mand

Vi søger 3-4 handicaphjælpere til ALS ramt mand i eget hjem.

Arbejdspladsen ligger nordøst for Hadsund. Manden bor sammen med sin ægtefælle, og der er 2 katte i hjemmet.

Arbejdet består i at skabe en god og indholdsrig hverdag for manden, hvor det bl.a. omfatter personlig pleje, lettere rengøring, madlavning, deltage i indkøb og ledsagelse til forskellige aktiviteter og møder.

Erfaring fra lignende jobs er ikke nødvendigt, da du vil blive lært op i hjemmet, det vigtigste er en god kemi mellem dig og manden.

De personer vi søger skal gerne have en god humor, være interesseret i politik og samfundsforhold, og kan du lide at lave sund og spændende mad, vil det være et stort plus.

Arbejdstiderne er fra kl. 8 til 23, og der bliver lavet en vagtplan så stillingerne bliver mellem 28-37 timer i gennemsnit pr. uge, men der bliver lavet individuelle timetal efter medarbejdernes ønsker. Vi arbejder mod at der skal arbejdes hver 3. weekend, men forvent hver 2. weekend i starten. Der bliver aflønnet efter løntrin 11, og har du mere end 3 års erfaring som handicaphjælper gives løntrin 12.

Ansøgning:

Har du lyst til at være med fra starten af, og vil gøre en forskel for manden, så send en skriftlig ansøgning til Nina Korsgaard på: nina@nk-care.dk eller ansøg online via formularen forneden.

Der er opstart hurtigst muligt, og vi afholder jobsamtaler løbende.

Hvor i landetHadsund
Arbejdstimer:28-37 timer ugentlig
Arbejdtid:Varierende
Antal stillinger:4

Del jobopslag

Facebook
LinkedIn

Ansøg stilling

Er du interesseret i stillingen kan du udfylde formularen. Så vender vi tilbage indenfor 48 timer med et svar. Du kan desuden vælge at blive registreret i vores jobbank og få besked når der kommer nye jobopslag.

Hvor i landetHadsund
Arbejdstimer:28-37 timer ugentlig
Arbejdtid:Varierende
Antal stillinger:4

Del jobopslag

Facebook
LinkedIn