Vi er fleksible​
Vi er uddannede
Vi er konkurrencedygtige
Previous slide
Next slide

OM OS​

Baggrund

NK Care ApS blev grundlagt 1. november 2008 af Nina Korsgaard, som efter godt 30 år i sundhedsvæsenet følte, at der var et stort behov for mere målrettet hjælp og fokus på hjem, hvor der var brug for personlige hjælpere. Der skulle en bedre og mere vedkommende hjælp til.

Om det er voksne eller børn, har disse mennesker brug for en stabil hverdag omgivet af mennesker, som kender deres ønsker og behov, og det er netop, hvad vi tilbyder. Samtlige vores ansatte er håndplukket til det enkelte hjem.

Udviklingen i firmaet

Vi havde til at begynde med 16 ansatte, og det antal har været støt stigende gennem alle årene. I 2009 blev Claus Jensen medejer af firmaet.

I 2019 overtog NK Care den private hjemmeplejeordning DIN Hjemmepleje i Hjørring Kommune. Siden overtagelsen har omkring 30 til 40 borgere skiftet til DIN Hjemmepleje. 

I dag er vi omkring 200 dygtige ansatte, som hver dag yder en fantastisk og personlig pleje af vores brugere, mens vi, Nina og Claus, er behjælpelige med vagtplaner, arbejdsmiljø, ansættelser, kontakt til kommunen m.v. 

Desuden kommer vi selv i alle hjem – både i opstarten for at møde brugeren og lære hans/hendes behov at kende. Senere hen kommer vi bare forbi for at hyggesnakke.

Fra d. 1.november 2019 er vi blevet godkendt som leverandør af privat hjemmehjælp i Brønderslev Kommune. 

I 2021 tog vi den svære beslutning af skære hjemmeplejedelen af NK Care fra og fortsætte med vores andre services, da vi ikke længere følte, at det gav mening at arbejde med hjemmepleje på de eksisterende præmisser. 

Alle har ret til en værdig pleje

Vi ønsker at skabe rammerne om et godt liv for mennesker med svære sygdomme, som ønsker at blive boende i eget hjem. 

Vores mål er at skabe størst mulig livskvalitet for den syge, og det sikrer vi blandt andet ved at efterleve de værdier, som er kernen i vores pasning, og som alle vores dygtige hjælpere har siddende på rygraden.

Læs mere om vores forskellige former for pleje her. 

Det skal foregå på brugerens præmisser

Er det en time om dagen eller døgnpasning, så foregår det i brugerens hjem, og vi er der som gæster. Det betyder, at vi respekterer brugerens ønsker og leverer pleje på vedkommendes præmisser.

Det er vigtigt at understrege, at brugeren altid har ret til at sige fra, hvis han/hun føler, at der er noget, som ikke fungerer. Det gælder både i den daglige gang eller med hensyn til kemien med en hjælper. Vi er først tilfredse, når brugeren er tilfreds.

"Der skal være tid nok..."

…og det er der hos os. Alle vores hjælpere er varme, nede på jorden og kommer med et stort omsorgsgen. De har altid brugerens trivsel som førsteprioritet. 

Fra hjemmeplejen, plejehjem, hospitaler m.v. høres ofte sætningen: “Der er ikke tid nok til brugerne”

Her er vi anderledes. Vi har præcis den tid, som den enkelte bruger har behov for – plus et par minutter mere. Det giver glæde, tryghed og ro. Både for brugeren og for hjælperen, som på den måde vil opleve en hverdag med meget mindre stress.

Teamet bag NK Care

Nina Korsgaard

Indehaver

Jeg har omkring 35 års erfaring fra sundhedssektoren som både plejehjemsassistent, hjemmeplejer og privat leverandør.

Claus Jensen

Indehaver

Jeg blev regnskabsuddannet i 1995 og har de seneste 15 år beskæftiget mig med økonomi inden for sundhedssektoren og pleje af borgere i eget hjem.

Kontakt

NK Care ApS
Håndværkervej 1a
9700 Brønderslev
Tlf: +45 88441244 
CVR-nummer: 31939186