Vi er fleksible​
Vi er uddannede
Vi er konkurrencedygtige
Previous slide
Next slide

Nærværende og troværdig pleje

NK Care er en både seriøs og proaktiv leverandør af privat pleje – og har været det i over 10 år. På vores kontor sidder kompetente medarbejdere altid klar til at besvare spørgsmål. Både fra myndigheder – kommuner og regioner, pårørende og borgerne.

Vi har igennem mange år opbygget et godt samarbejde med kommunerne og danske regioner. Hele planlægningen og den daglige levering af privatplejeydelser i flere af landets 98 kommuner klares fra vores kontor.

Vi har et stort kendskab til lokalområdet, som primært er Vendsyssel og Brønderslev kommune, og vores faglige kompetencer sikrer borgerne den bedst mulige pleje og omsorg.

Udover, at vi har borgeren i centrum, så har vi også stort fokus på fagligheden. Det betyder, at vi løbende efteruddanner vores medarbejdere. Det gør vi i samarbejde med faggrupper som ergoterapeuter og sygeplejersker.

Vi har ordnede forhold, og vi følger altid gældende overenskomster. På den måde er vores medarbejdere altid sikret de bedste vilkår for udøvelsen af deres fag.

Hos NK Care er vi stolte af at have en gruppe af glade og loyale medarbejdere med et lavt sygefravær. Det betyder også, at vores brugere næsten altid kan være sikre på, at det er den samme person, der kommer i deres hjem gang på gang.

Previous slide
Next slide