Vi er fleksible​
Vi er uddannede
Vi er konkurrencedygtige
Previous slide
Next slide

Pleje af børn og familiepleje

Hos NK Care tilbyder vi en yderst kvalificeret og kompetent pleje indenfor børne- og familieområdet. I vores plejeløsning tager vi udgangspunkt i det enkelte barns behov.

Vi er meget bevidste om, at i familier med handicappede børn, er det hele familien der er berørt og ikke kun barnet. Derfor er nøgleordet for os altid “sikring af stabilitet og kontinuitet”. 

I et samarbejde med os, vil der derfor kun være ét fast team tilknyttet barnet eller den unge. Det vil altså være de samme få personer som hver gang kommer i barnets og familiens hjem.

En medarbejder fra NK Care kan dække alle sociale, sundhedsfaglige og pædagogiske specialer.

Vi tager os af pleje af børn med fysiske udfordringer som fx muskelsvind, epilepsi, cerebral parese (spastisk lammelse) og kræftramte børn.

Af psykiske udfordringer tager vi os af børn med fx ADD/ADHD, autisme, spiseforstyrelser, depression og angst.   

Fokuseret forældreinddragelse

I vores arbejde med pleje af børn og unge vil vi altid inddrage og koordinerer vores arbejde med barnets nærmeste pårørende.

Det giver et langt bedre samarbejde, hvis der er en løbende dialog omkring den hjælp, det plejekrævende barn har behov for.

Det gør også, at vi i NK Care opnår de optimale muligheder for at sammensætte det helt rigtige team til det pågældende barn og få tilpasset den helt rigtige pleje.

Vi lægger stor vægt på grundigheden i ansættelsen af hjælpere for at sikre det helt rette match.

Det betyder, at teamet og familien sammen med barnet eller den unge hurtigst muligt kommer ind på hinanden og får en god og stabil hverdag op at køre.

Tæt samarbejde med myndighederne

Vi vægter det tværfaglige samarbejde rigtig højt. Det betyder, at vi hos NK Care understøtter den pågældende kommune eller regions arbejde i forhold til at nå de mål, der er beskrevet i barnets eller den unges handlingsplan.

Samarbejdet med myndighederne og barnets forældre gør det muligt at indhente viden og indsigt i det løbende arbejde.

Med vores faglige kompetencer indenfor ordninger til børn med handicap og pleje, har vi  gode erfaringer med at etablere og koordinere de forskellige samarbejdsrelationer, som barnet og familien er tilknyttet.

Ønsker du at høre mere om vores familieplejetilbud, så kontakt os på tlf. 88 44 12 44.

Du kan også læse vores brochure om familiepleje for mere information.

Vores speciale

Hjemmepleje

Hjemmepleje er en tillidssag. Vi leverer privat hjemmepleje, hvor vi har hjertet med og alt foregår på brugerens præmisser.

Personlig hjælper

Vi har bred erfaring i at passe og pleje mange forskellige patienttyper, hvor vi levere personlig hjælp fra 6 til 24 timer i døgnet - både til børn og voksne.

Handicaphjælper - BPA Service

Spar tid og slip for en masse besværligt papirarbejde ved at lade os styre din BPA-ordning. Det er ganske gratis.

Vi vil gerne høre fra dig

Har du et Akut spørgsmål?

hver dag fra 7:00 – 15:00