Vi er fleksible​
Vi er uddannede
Vi er konkurrencedygtige
Tidligere
Næste

Hjemmehjælp med nærhed

NK Care Hjemmepleje er privat hjemmehjælp, som er godkendt i Brønderslev Kommune til at levere personlig pleje og praktisk hjælp samt rehabiliteringsydelser.

Det er gratis at vælge NK Care Hjemmepleje som din personlige og lokale hjemmepleje, hvis du er blevet visiteret til hjemmehjælp i kommunen.

Vi behandler dig, som vi selv gerne vil behandles. Al hjælp udføres i samarbejde mellem dig og os – og efter dine ønsker og behov.

Når du vælger os, får du:

  • Nogen som lytter og forstår dine behov.
  • Fleksibel hjælp, hvor dine behov har første prioritet.
  • En ledelse, der bestræber sig på, at det er de samme medarbejdere, som kommer hver gang i dit hjem.
  • Medarbejdere, der er uddannet som henholdsvis social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter.
  • Et firma med et sundt og godt arbejdsmiljø, hvor det gennemsnitlige fravær er ca. 2-3%. Det betyder, at du med stor sandsynlighed vil opleve, at det er de samme personer, som kommer i dit hjem hver gang.

Se brochure

Læs mere om, hvad NK Care kan gøre for dig eller dine pårørende i vores brochure.

Kontakt visitationen

Er du visiteret til hjemmehjælp? Er du pårørende til en, som er? Eller får du allerede hjemmehjælp i dag og ønsker at skifte til os? 

Læs mere om dine muligheder i vores artikel: Hvordan får jeg NK Care hjemmehjælp? Du kan også finde mere information på Brønderslev Kommunes hjemmeside eller ved at kontakte visitationen på tlf.: 99 45 44 20.

Vores speciale

Hjemmepleje

Hjemmepleje er en tillidssag. Vi leverer privat hjemmepleje, hvor vi har hjertet med og alt foregår på brugerens præmisser.

Personlig hjælper

Vi har bred erfaring i at passe og pleje mange forskellige patienttyper, hvor vi levere personlig hjælp fra 6 til 24 timer i døgnet - både til børn og voksne.

Handicaphjælper - BPA Service

Spar tid og slip for en masse besværligt papirarbejde ved at lade os styre din BPA ordning. Det er ganske gratis.

Nyheder

Situationen i Nordjylland

Situationen i Nordjylland Hos NK Care er vi selvfølgelig også berørte af myndighedernes nyeste nedlukning af Nordjylland. Vi fortsætter dog vores daglige arbejde på så normal

Læs mere
Nyheder

Familiepleje hos NK Care

NK Care tilbyder pleje af børn og unge i en række kommuner landet over. Når man har et barn med udfordringer – om det er fysiske eller psykiske – så er det en stor udfordring for familien at varetage plejen af barnet eller den unge.

Læs mere
Nyheder

NK Care: Corona status

Vi hos NK Care er opmærksomme på, at Corona smittetrykket er på vej op i regionerne omkring nordjylland. Derfor opfordrer vi, at både medarbejdere og ældre i hjemmepleje hos os, tager sine forholdsregler.

Læs mere

Vi vil gerne høre fra dig

Har du et Akut spørgsmål?

hver dag fra 7:00 – 15:00