Vi er fleksible​
Vi er uddannede
Vi er konkurrencedygtige
Previous slide
Next slide

Ofte stillede spørgsmål

- Her kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål inden for privat pleje

Spørgmål og svar til privat pleje

Du skal kontakte visitationen din kommune, hvis du ønsker at søge om privat pleje. De vi herefter vurderer din individuelle og samlede situation. På baggrund af dette vil de så vurderer, hvor meget hjælp du kan få. Herunder også om du har behov for varig hjælp eller hjælp i en kortere periode.

Det korte svar er: Ja, det kan du.

Uanset om du får tildelt privat pleje til praktiske opgaver eller hjælp til personlig pleje, så har du som borger/bruger mulighed for selv at vælge, hvem der skal stå for din private pleje.

Du kan vælge mellem alle de godkendte leverandører i din kommune. Kommunen, der hvor du har adresse, har ansvaret for at informere dig om, hvilke leverandører du kan vælge imellem. Herefter vil de udlevere materiale om, hvad den enkelte leverandør kan tilbyde.  

Er du blevet visiteret til privat pleje eller en plejeordning, så er det gratis at benytte NK Care. 

Hvis du allerede er visiteret til privat pleje, så er det nemt, hurtigt og gratis at skifte leverandør. Det kræver blot en opringning til din visitator i kommunen. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 88 44 12 44, hvis du vil vide mere om dine muligheder.

Hvis du gerne vil have BPA Service til at være arbejdsgiver for din BPA-ordning, eller hvis du ønsker at skifte fra dit nuværende firma, så kontakt os på telefon 88 44 12 44. Så hjælper vi dig videre i processen.

Vi klarer al kommunikation med kommunen og dit eventuelle nuværende firma, for at sørge for flytningen.

Har du allerede en kørende BPA-ordning, så vil vi naturligvis også sørge for, at dine nuværende og dygtige hjælpere også bliver overflyttet, så du ikke kommer til at mærke nogen ændringer i din hverdag, udover de fordele vi tilbyder dig.

For at høre mere om dine muligheder og fordele, så kommer vi meget gerne ud til dig og gennemgår mulighederne med dig.

Så sidder du i dag med en BPA-ordning, eller er du pårørende til en som har? Så kontakt os endelig for et uforpligtende møde. Her vil vi fortælle dig mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Vi kan træffes på telefonnummer 88 44 12 44 eller på mail: info@nk-care.dk.