Vi er fleksible​
Vi er uddannede
Vi er konkurrencedygtige
Previous slide
Next slide

Brugere med specielle behov

Vi har erfaring med alle slags behov

Vi har ekspertise inden for alle mulige former for sygepleje af brugere med specielle behov, blandt andet: 

  • Respiratorbrugere: Det kræver en særlig og kompleks pleje at tage sig af kroniske respiratorbrugere. Vi sørger for, at brugeren har sit eget personlige hjælperhold, der varetager respiratorbehandlingen samt den almindelige pleje og følger brugeren alle steder 24 timer i døgnet.
  • ALS Patienter: ALS er en sygdom, der viser sig ved at en eller flere muskelgrupper bliver svage. Bliver man ramt af ALS, er det vigtigt at det plejeteam, man vælger, er velinformeret om sygdommen og kan levere den rigtige plejeindsats. Her har vi mange års erfaring og ved, hvad der skal til af tværfaglige indsatser for at hjælpe ALS-patienten bedst muligt.
  • Pasning af multihandicappede personer: I arbejdet med multihandicappede personer er der ofte brug for en totalpleje af brugeren. Det er en opgave, vi selvfølgelig også er klædt på til. Udover den personlige pleje vil det også typisk involvere sondeernæring, masker, væsketerapi samt aktivering og stimulering i vågne timer. 
 
Hjemmepleje
Ofte ansætter vi plejere med en vis erfaring i af tage sig af brugere med specielle behov. Men hos os gives der altid en grundig oplæring i den enkelte bruger og hans/hendes behov.
 
Hvis en plejer fx ansættes til at tage sig af en respiratorbruger og vedkommende ikke i forvejen har den store erfaring med denne type pleje, så sørger vi for, at plejeren kommer på et 1 dags oplæringskursus på Respirationscentret på Skejby Sygehus. På denne måde sikrer, vi at vores borgere får den bedst mulige pleje. 
 

Er du selv i en situation, hvor du har brug for specialpleje? Er du en kommune eller pårørende til en person, der har brug for en særlige plejebehov? Så tag fat i os allerede i dag. Giv os et kald på +45 88 44 12 44.