Om NK Care ApS

NK Care ApS blev grundlagt 1. november 2008 af Nina Korsgaard, som efter godt 30 år i sundhedsvæsenet følte, at der var et stort behov for mere målrettet hjælp og fokus på hjem, hvor der er brug for personlige hjælpere. Der skulle en bedre og mere vedkommende hjælp til. 

Om det er voksne eller børn, har disse mennesker brug for en stabil hverdag omgivet af mennesker, som kender deres ønsker og behov, og det er netop, hvad vi tilbyder. Samtlige vores ansatte er håndplukket til det enkelte hjem.

Udviklingen i firmaet


Vi havde til at begynde med 16 ansatte, og det antal har været støt stigende gennem alle årene. Ligeledes blev Claus Jensen medejer af firmaet i løbet af 2009.

Vi har i 2017 mere end 130 dygtige ansatte, som hver dag yder en fantastisk og personlig pleje af vores brugere, mens vi, Nina og Claus, er behjælpelige med vagtplaner, arbejdsmiljø, ansættelser, kontakt til kommunen m.v. Desuden kommer vi selv i alle hjem – både i opstarten for at møde brugeren og lære hans/hendes behov at kende, og senere hen om ikke andet så for at hyggesnakke.

Grundet den store udvikling i firmaet, blev der pr. 1/8-2017 ansat en BPA Konsulent, Ingerlene Harboe.

Vi dækker hele Nordjylland, men er også begyndt at have brugere længere nede i landet.


Vi har det største samarbejde med kommunerne i Hjørring, Aalborg, Frederikshavn og Brønderslev, men vi dækker hele Jylland

Hvis du har fået lyst til at vide mere om, hvad NK Care ApS kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte os  på tlf. 60 93 60 78 for en aftale om en uforpligtende samtale.