Nyhedsbrev juli 2018

Kære alle sammen.

Første halvår af 2018 har været et meget travlt men også spændende halvår, hvor der er sket rigtig meget i firmaet, samt der er også sket en lovændring som vi vil informere jer om.

Vi har fornøjelsen af at byde velkommen til nogle nye brugere og nye ansatte, og for at sætte tal på, så er vi oppe på cirka 140 ansatte og vi kommer i knap 30 forskellige hjem. Når vi nu er blevet så mange, så har vi valgt at få lidt hjælp til at løse nogle af de administrative opgaver, og i den forbindelse vil vi gerne præsentere Ingerlene Harboe. Ingerlene har været ansat hos os i en del år som handicaphjælper, så hun har rigtig stor erfaring, og samtidig med det har hun tidligere arbejdet i flere år som leder og med ansvar for personale. Nogle af Ingerlenes opgaver vil bl.a. være MUS samtaler, sygesamtaler og andre opgaver som har med personale at gøre.

I mange hjem bliver der i dag brugt en kinabog eller noget lignende til at lave notater vedr. brugeren osv., men efter den nye datalov trådte i kraft d. 25. maj, vil den slags bøger være i strid mod lovgivningen. Det samme gælder de steder hvor man har lavet en Facebook gruppe til notater, også selvom den er hemmelig.

Vi er i samarbejde med vores advokat og programmør i gang med at udvikle et journalsystem i vores booking og vagtplan system, så inden længe vil der blive et godkendt system, så vi kan fortsætte med at lave daglige notater, og fordelen ved at det ligger online, vil være at man har mulighed for at gå ind og læse notaterne inden man møder ind så man er forberedt når man møder ind på en vagt. Så snart systemet er klar, så vil vi komme rundt og instruere jer alle i brugen af dette.

Det er ingen hemmelighed at tiden flyver afsted, og det har den også gjort for os, så meget at vi er stolte af at kunne fortælle at når vi kommer til d. 1. november, så er det 10 år siden at vi startede firmaet. Vi startede med 2 brugere og 10 ansatte og siden første dag er vi vokset år for år til i dag at have 140 dygtige ansatte.

Med det vil vi gerne ønske jer alle og jeres familie en rigtig god sommer og tak for jeres fantastiske indsats, uden jer var vi aldrig kommet så langt 😊

Mange varme sommerhilsner fra

Nina & Claus